29 de febrer 2012

Lectura a les primeres edats



El document de Marta Roig, amb il·lustracions d'Elena Odriozola i Gina Portillo, (enllaçat al web: https://sites.google.com/a/xtec.cat/educacio-infantil-0-3/novetats-1/lalectura) aporta una visió molt interessant sobre la necessitat d'oferir lectures als infants des de ben petits, sabent escollir les possibilitats de cada obra, tenint en compte les necessitats de cada moment. A més de fer una visió  general de la tasca del projecte "Nascuts per llegir" pel que fa a la selecció de materials i a les activitats de dinamització de la lectura.

2 comentaris:

Sonia ha dit...

Doncs en relació al tema de la importància d'educar en la lectura els infants, m'acaba de caure a les mans un llibre que es diu "Charlie Joe Jackson. Guia per no llegir" que representa que dóna als nens 25 consell per a no llegir, però en realitat el que està fent és incentivar-los a que ho facin. M'ha semblat interessant. Us deixo l'enllaç del seu bloc www.guiapernollegir.cat.

Imagina... ha dit...

Gràcies, Sònia! Té la seva gràcia aquesta manera d'incentivar a llegir sense semblar-ho... Ens mirarem aquesta curiosa guia.
Fins aviat!